SAMSUNG Galaxy S9 Blauw

€ 849,00
Inclusief belasting

Besturingssysteem: Android 8.0
Geheugencapaciteit: 64 GB
Megapixels camera: 12 megapixel
Schermgrootte: 5,8 inch

 

Aantal
Niet op voorraad

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

De Samsung Galaxy S9 is uitgerust met een 5.8 inch Infinity display, dat zorgt voor een strak design als het scherm uit staat, en haarscherp beeld wanneer je de smartphone gebruikt. Zo kijk je dus voortaan al je foto’s en video’s in topkwaliteit. Diezelfde kwaliteit blijft gewaarborgd zodra je zelf beelden schiet met je S9. De 12-megapixelcamera met Super Speed Dual Pixel heeft nieuwe features om zo de mooiste foto’s en video’s te maken. Hoe klinkt spraakbesturing, super slow-mo en dubbel diafragma? Zo maak je uitstekende foto’s in alle lichtomstandigheden.

Aan de binnenkant van Galaxy S9

Dit alles wordt aangedreven door 4GB aan werkgeheugen en de krachtige octa-coreprocessor. Combineer dit met een intern geheugen van 64GB, met de mogelijkheid om via een microSD-kaart uit te breiden naar 400GB, en je hebt altijd alles bij de hand. Het toestel heeft een IP68-certificaat, dat betekent dat het toestel tot 1,5 meter tot wel 30 minuten onder water kan. Ideaal als je jouw Galaxy S9 wilt gebruiken om muziek af te spelen bij het zwembad, waar het toestel zich uitstekend voor leent dankzij de ingebouwde stereo speakers.

Samsung

Je bent misschien ook geïnteresseerd in